Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Wereldjongerendagen unieke kans voor Canadese Kerk

Wereldjongerendagen unieke kans voor Canadese Kerk
TORONTO (KerkNet/VID) - De eerwaarde Heer Tom Rosica werd als organisator voor de komende Wereldjongerendagen, die van 18 tot 28 juli in het Canadese Toronto plaatshebben, aangesteld.
De organisatie voor de bijeenkomst is een gigantische onderneming. Bij de vorige editie, tijdens het Jubeljaar in Rome, waren er twee miljoen jongeren uit zowat alle delen van de wereld.
Rosica verklaarde: "De organisatie van de Wereldjongerendagen is een unieke kans voor de Canadese Kerk. Het geeft ons ook, de kans om ons geloof met jongeren uit alle delen van de wereld, die onze huizen en kerken in heel het land bezoeken, te delen".
 
 

 

Rorate Zoeken