Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Contactpersoon

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.

Overige gegevens

Overige gegevens:

Over Rorate
Rorate is een onafhankelijke Rooms-Katholieke multimedia-organisatie. Stichting Rorate stelt zich ten doel vanuit haar eigen expertise op het gebied van communicatie en moderne media een bijdrage te leveren aan de opbouw van de rooms-katholieke kerk.

Bestuur stichting Rorate
Noud Maas
Tineke Duyster
Lieke Titulaer-Remkes (voorzitter ad interim)
Erik Goris

Secretariaat stichting Rorate
Lieke Titulaer-Remkes

E-mail: info - 'apenstaart' - rorate - punt - com

ANBI - Algemeen nut beogende instelling
Vanaf 1-1-2008 zijn giften gedaan aan goeddoelinstellingen aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling (anbi).
Rorate is ANBI sinds 04-09-2008. Onder de naam “Stichting Rorate” en "Stichting Catechese.net"
Stichting Catechese.net is gestart in 1999 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel sinds 09-02-2000. Onder nummer: 30 16 25 24
Vanaf 2002 is de werknaam veranderd in Rorate..

RKNIEUWS.NET
RKnieuws.net is een toonaangevende Rooms-katholieke nieuwssite binnen het Nederlandse taalgebied. Een Nederlands-Vlaamse redactie brengt u een dagelijks overzicht van kerkelijk nieuws uit Nederland, Vlaanderen en de wereldkerk. Dankzij de uitgebreide forums en de digitale kathedraal is RKnieuws.net tevens een ontmoetingsplek waar vele katholieken en niet-katholieken dagelijks gedachten, opinies en kennis uitwisselen.

Hoofdredactie
Vincent Kemme, hoofdredacteur

E-mail: redactie - 'apenstaart' - rorate - punt - com

FORUM
Het forum is bedoeld als een plek waar op respectvolle en open wijze meningen kunnen worden uitgewisseld, m.b.t. het Rooms-Katholieke geloof en de Rooms-Katholieke Kerk, algemeen christelijke en algemeen religieuze interesse velden. (forumregel 1)

Moderatoren
Erik Goris
e.a.

CATKIDS
Catkids is een Rooms-katholieke catechese website voor kinderen. De website wil hen op speelse wijze in aanraking brengen met verhalen uit de Bijbel, de sacramenten en het geloofsleven in het algemeen.

Redactie
Tineke Duyster

Illustraties
Picatzo

VERDIEPING
Rorate biedt nog een aantal websites aan met informatie op verschillende gebieden: Verdieping, RKkerkrecht, RKlinks.net en 3nity.

Redactie Verdieping
Gryt-Anne Piebenga

Redactie RKkerkrecht
Olav Boelens
Ton Meijers

 
 

 

Rorate Zoeken